قهوه فرانسه چیست؟ اطلاعات جامع درباره این قهوه

Picture of کافه جو
کافه جو
قهوه فرانسه

قهوه فرانسه قهوه‌ای است نسبتاً رقیق، در فنجان بزرگ یا لیوان سرو می‌شود و با استفاده از فرنچ پرس و دستگاه فرانسه ساز تهیه می‌شود. قهوه فرانسه، طعم سبک‌تر و تلخی کمتری نسبت به قهوه‌های دیگر دارد و می‌توان از پودر قهوه روبوستا، عربیکا و یا ترکیبی از آن‌ها برای تهیه آن استفاده کرد. قهوه فرانسه دارای میزان کافئین کمتری نسبت به قهوه اسپرسو است و می‌توان آن را تا ساعت‌ها گرم نگه داشت. این قهوه عموما با شیر و شکر مصرف می‌شود. در کل، قهوه فرانسه یک نوع قهوه خاص است که در فرهنگ آماده‌کردن قهوه فرانسوی با شیوه‌ای خاص و منحصر به فرد به آن مسلط شده‌اند.

تاریخچه قهوه فرانسه

قهوه در حدود هزار سال پیش وجود داشت و از اوایل قرن هفدهم توسط یک بازرگان ونیزی به اروپا و سپس به فرانسه وارد شد. در کل پاریس رواج یافت و به شهرت و اهمیتی رسید که به پادشاه نوشیدنی ها در پاریس تبدیل شد. تاریخچه قهوه فرانسه به اولین قهوه خانه در ونیز سال 1645، در انگلستان در سال 1650 و در فرانسه سال 1671 ابر می‌گردد. فرانسه تجارت قهوه را راه‌اندازی کرد و به توسعه کشت قهوه در سراسر جهان کمک کرد. همچنین اکتشافات متعددی نیز در فرانسه در زمینه فرآیندهای تصفیه و استخراج عطرهای قهوه صورت گرفت.

میزان کافئین در قهوه فرانسه چقدر است؟

میزان کافئین قهوه فرانسه
میزان کافئین قهوه فرانسه

در حالت عادی میزان کافئین در قهوه فرانسه کمتر از بقیه قهوه‌ها است، اما به دلیل مصرف در فنجان بزرگ، مجموع کافئین آن بیشتر می‌شود. همچنین، میزان کافئین موجود در قهوه به نوع و دانه‌های قهوه بستگی دارد و هرچه درصد روبوستا در قهوه بیشتر باشد، کافئین آن بیشتر خواهد بود.

تفاوت قهوه فرانسه با قهوه ترک در چیست؟

برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس، دانه‌های قهوه با درجه آسیاب درشت استفاده می‌شود. تفاوت بین قهوه ترک و فرانسه در روش تهیه و درجه آسیاب کردن دانه‌های قهوه است. همچنین تفاوت قهوه فرانسه و اسپرسو در میزان غلظت و حجم آن ها در زمان نوشیدن و همچنین عطر و طعم آن هاست.

کدام قهوه برای تهیه قهوه فرانسه مناسب است؟

برای تهیه قهوه فرانسه، قهوه‌ای رست مدیوم با درجه آسیاب کمی درشت و شن مانند بهتر است. اگر قهوه بیش از حد پودر شود، برای دم کردن در فرنچ پرس مناسب نیست و ممکن است دانه‌های قهوه از صافی خارج شوند.

روش های مختلف سرو قهوه فرانسه

روش‌های سرو قهوه فرانسه با اضافه کردن مواد دیگر مانند کاکائو، شیر، عسل، وانیل و دارچین است. روش سرو اصلی برای قهوه فرانسه به همان صورت دم کرده است و می‌توان از دستگاه فرنچ پرس یا قهوه ساز برقی برای آماده کردن آن استفاده کرد. کاکائو، شیر، عسل، وانیل و دارچین همگی می‌توانند به قهوه فرانسه اضافه شوند و طعم و مزه خاصی را به آن بدهند.

نتیجه گیری؛ قهوه فرانسه

در این مقاله به طور کامل و خلاصه شده قهوه فرانسه را برای شما عزیزان توضیح داده ایم. در مقاله قبلی درباره قهوه اسپرسو به طور کامل بحث کردیم. در مقاله های بعدی به طرز تهیه قهوه فرانسه با دستگاه های مختلف می پردازیم. برای سفارش انواع قهوه می توانید از صفحه خرید قهوه ما دیدن نمایید.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *