خرابی دستگاه اسپرسوساز

Picture of کافه جو
کافه جو
علت خرابی دستگاه اسپرسوساز

خرابی دستگاه اسپرسو ساز و رفع ایرادات آن

در این مطلب به رفع مشکلاتی که ممکن است حین کار با دستگاه اسپرسوساز برای شما به وجود بیاید را به ساده ترین روش ممکن توضیح داده ایم . البته موارد گفته شده فقط در حد رفع مشکل و پیشگیری از مشکلات بیشتر است . برای تعمیرات حتما با متخصص اینکار مشورت کنید . پاسخ به ده سوال پر تکرار شما در رابطه با علت خرابی اسپرسو ساز در ادامه مطلب عنوان شده است .

از دستگاه اسپرو ساز اغلب برای قهوه روبوستا  یا قهوه عربیکا استفاده می شود.

علت خرابی دستگاه اسپرسوساز

در هنگام کار با دستگاه اسپرسوساز ممکن است اتفاقاتی بیفتند که باعث نگرانی شما شود مانند خاموش شدن چراغ سبز ، ابریزی از هد گروپ ، خارج شدن اب به صورت سوزنی از هد گروپ و … که در ادامه مطلب جواب سوالات خود را به صورت کامل دریافت می کنید.

رفع عیب دستگاه اسپرسو ساز

حین عصاره گیری از قهوه چراغ سبز خاموش میشه، چیکار کنیم؟

نگران نشوید ، صبر کنید عصاره گیری تمام شود و سپس دکمه خاموش را فشار دهید . با اینکار تا رسیدن تعمیر کار  فشار به دستگاه کمتر وارد می شود .

دستگاه اسپرسو در حالت آماده از قسمت هد گروپ بخار یا ریزش آب داره، چیکار کنیم؟

ریزش اب از دستگاه اسپرسو ساز

دستگاه خراب نشده و جای نگرانی نیست ، فقط فشار داخل آن افزایش پیدا کرده و با فشار در حال خارج شدن است . در این حال شما باید شیر فشار رو باز کنید تا فشار کاهش پیدا کند  و باعث خرابی دستگاه نشود .

8 نکته مهم برای استفاده از موکاپات رو هم از این قسمت بخوانید 

از هد گروپ آب به صورت سوزنی خارج میشه ، باید چیکار کرد ؟

اگر عصاره گیری شما به صورت سوزنی شده ، احتمال زیاد کیک داخل سبد قهوه دچار کانال (چنل)شده. (چنل کانال هاییست که جلوگیری از عصاره گیری یکنواخت قهوه می کند .)

در این حالت دو اتفاق ممکن است رخ داده باشد:

  1. دستگاه خراب شده
  2. فشار داخل هد گروپ بالا رفته

برای رفع این مشکل ابتدا دکمه عصاره گیری را بزنید تا فشار داخل کمتر شود . فشار دادن دکمه حالت بخار هم می واند به پایین آمدن فشار کمک کند . اگر با این کار مشکل رفع نشد حتما با یک متخصص مشورت کنید .

 

اگر از دستگاه اسپرسوساز زیاد استفاده کنیم خراب میشه ؟

اگر از دستگاه های خانگی استفاده می کنید چون فشار بخار ضعیفی دارند ، بهتر این است  که از قسمت بخار دهی آن روزی یک بار استفاده شود  . اگر از آن زیاد استفاده کنید یا خصوصا هات چاکلت با آن درست کنید باعث استهلاک بالای دستگاه و خرابی زودتر آن می شود . درست کردن هات چاکلت فشار زیادی به دستگاه های اسپرسو ساز خانگی وارد می کند .

وقتی پرتابل هد گروپ رو باز می کنیم پر از آبه ، چیکار کنیم ؟

احتمال زیاد مقدار قهوه داخل سبد کم بوده که باعث آب گرفتگی شده . بهتر است به اندازه کافی داخل سبد ، قهوه بریزید .

داخل سبد دبل و سینگل چقدر قهوه بریزم ؟

ترجیحا از سبد سینگل شات دستگاه برای عصاره گیری استفاده نکنید ، زیرا استاندارد های لازم برای عبور یکنواخت اب از سطح قهوه رو ندارند و عصاره گیری درست انجام نمی شود .

برای دبل خانگی مقدار 10 تا 14 گرم کفایت می کند . توجه داشته باشید که مقدار بیشتر از این حد می تواند به اسکرین شاور بچسبد و باعث عصاره گیری غلط شود .

رسوب زدایی دستگاه اسپرسو ساز با استفاده از سرکه و جوش شیرین ؟

در برخی از سایت ها یا شبکه های مجازی استفاده از جوش شیرین یا سرکه را پیشنهاد می کنند ، اما سرکه دارای خاصیت اسیدی بالاییست و موجب خرابی دستگاه بعد از چند بار رسوب زدایی می شود .

بهتر است که از پودر های مخصوص به رسوب زدایی دستگاه استفاده شود .

جمع بندی علت خرابی دستگاه اسپرسوساز 

در این مطلب سعی کردیم پاسخ بیشتر سولات شما عزیزان را  در رابطه با

خرابی دستگاه اسپرسوساز

با زبانی ساده گفته باشیم . با اشتراک گذاری این مطلب ما رو برای جمع آوری مطالب بیشتر کمک کنید .

نظرات شما هم برامون مهمه !

قیمت و خرید قهوه در مشهد

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *